DigiDeur, heeft recentelijk weer een positief toetsingsverslag ontvangen in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

Het positieve toetsingsverslag bevestigt dat DigiDeur blijft voldoen aan de wettelijke eisen en professionele normen die door de KBvG zijn vastgesteld. Dit omvat onder meer nauwkeurigheid, integriteit en betrouwbaarheid in de uitvoering van gerechtsdeurwaardersdiensten.

Dit is voor DigiDeur niet alleen een erkenning van de huidige prestaties, maar ook een stimulans om voortdurend te blijven verbeteren en te innoveren in de dienstverlening.

Het toetsingsproces van de KBvG is bedoeld om de naleving van de geldende normen in de gerechtsdeurwaardersbranche te waarborgen en om het vertrouwen van het publiek in de dienstverlening te versterken.

DigiDeur blijft zich inzetten voor transparantie en kwaliteit in haar dienstverlening en is vastbesloten om de normen van de KBvG te handhaven en te overtreffen om zo haar klanten de best mogelijke service te bieden.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.