Als u te maken heeft met een wanbetaler, dan kunt u via ons een incassotraject in gang zetten. Wij manen de schuldenaar aan om zijn schuld te betalen. Dit is een zogenaamd buitengerechtelijk traject. Het vindt plaats zonder dat er een rechter bij betrokken is.

Onze eerste stap is om de schuldenaar aan te schrijven. We attenderen hem op de openstaande schuld. Als de schuldenaar niet binnen de afgesproken termijn betaalt, gaan we over tot een volgende stap. We sturen sommatiebrieven en nemen telefonisch contact op. Soms gaan we over tot een betalingsregeling of een minnelijke regeling. Daarbij betaalt de schuldenaar – in overleg  een bepaald percentage van de schuld.

De schuldenaar moet volgens de wet de kosten van het incassotraject betalen. De hoogte van die kosten zijn afhankelijk van de hoogte van de openstaande vordering.

Vragen over het Buitengerechtelijk incassotraject kunt u prima stellen aan Lottie Grul.

Bel haar op 06-31699410

 

Offerte of meer informatie aanvragen

Buitengerechtelijk incassotraject

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.