Promesse Solution©

Veel mensen proberen hun schulden verborgen te houden. Dat is onverstandig. Het is al lastig genoeg om schuldhulp te krijgen. Misschien heeft u in uw eigen omgeving wel mensen die u kunnen helpen. Denk aan familie, vrienden of uw werkgever.

Als gerechtsdeurwaarder zijn wij dé specialist op het gebied van schuldhulp. Wij zijn een goede gesprekspartner en kunnen namens u onderhandelen met degene waar u nog aan moet betalen. Meestal komen we zo samen tot een oplossing, zonder dat er een rechter aan te pas komt.

De voordelen?

Hoe eerder u open bent over uw schulden, hoe meer mogelijkheden om hulp te krijgen. Zo voorkomt u dat uw schulden groter worden en er uiteindelijk een schuldprobleem ontstaat.

Kosten?

Voor onze hulp hoeft u niets te betalen. Wij spreken met de schuldeiser af hoe lang u de tijd krijgt om uw betalingsachterstand goed te maken. Zonder dat hier extra kosten bij komen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt. Volledige en eerlijke medewerking is noodzakelijk bij het oplossen van de schuld(en) zonder tussenkomst van de rechter. Niet voor niets heet onze dienst Promesse Solution©. Helder toch?

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.