DigiDeur levert al meer dan 40 jaar incasso- & gerechtsdeurwaardersdiensten. Wij werken voor heel veel verschillende opdrachtgevers. Maar bij alles wat we doen, staat het herstel van de communicatie tussen de betrokken partijen voorop. Wij zijn van mening dat invordering niet alleen mensenwerk is, maar ook maatwerk. Daarom hebben wij oog voor de persoon en diens persoonlijke verhaal.

Omdat wij groeien, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. 

Staat je vacature er niet tussen? Je mag ons ook een open sollicitatie sturen.

Stageplaatsen

DigiDeur is een erkend SBB-leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). 

We vinden het belangrijk om mbo-studenten de kans te geven hun kennis en kunde in de dagelijkse praktijk in te zetten. Dit doen we door leuke en interessante stageplaatsen voor studenten aan te bieden. Hier kunnen zij wat ze leren in de praktijk toepassen.

Heb jij interesse in een stageplek binnen ons bedrijf? Of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken bij

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.