DigiDeur Incasso & Gerechtsdeurwaardersdiensten bestaat al meer dan veertig jaar. Wij vervullen incassodiensten en gerechtelijke opdrachten voor diverse opdrachtgevers. Denk aan woningcorporaties, MKB, onderwijsinstellingen, financieringsmaatschappijen, het Centraal Justitieel Incasso Bureau en diverse lokale overheden.

Bij alles wat we doen, staat het herstel van de communicatie tussen de betrokken partijen voorop. Daarbij zijn wij van mening dat invordering mensenwerk én maatwerk is. We werken efficiënt en professioneel, met oog voor de persoon en diens verhaal.

DigiDeur staat in heel Nederland klaar om u te helpen, ook bij (spoed)vragen. Alle teamleden binnen ons bedrijf kennen elkaar goed en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Dat zorgt voor heldere en korte communicatielijnen en dus een snelle (re)actie.

 

Bekijk onze diensten

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.