Procedures voor de overheidsrechter kosten soms veel tijd en geld. Via DigiDeur kunt u gebruikmaken van Stichting DigiTrage, een onafhankelijk en onpartijdig Scheidsgerecht. DigiTrage is bij uitstek geschikt voor business-to-business geschillen. 

Laagdrempelig, deskundig en volledig digitaal ingericht. U kunt het DigiTrage-beding in uw algemene voorwaarden opnemen. Betalingsgeschillen die ontstaan en niet minnelijk op te lossen zijn, worden dan voorgelegd aan de DigiTrage-arbiter. Deze wijst na een volledig digitale procedure een arbitraal vonnis. Dat vonnis is bindend en doet niet onder voor een vonnis van de overheidsrechter.

Het voordeel is dat de proceskosten lager zijn dan bij de gewone rechter. Daarom is DigiTrage voordeliger voor u, maar ook voor uw wanbetalende klant. Lage kosten dragen bij aan uw sociaal incassobeleid. En het verkort de incassotermijn.

Vragen over DigiTrage kunt u prima stellen aan Marcel de Niet.

Bel hem op 06-53901153 

Offerte of meer informatie aanvragen

 

Voor meer informatie kijkt u op www.digitrage.nl

DigiTrage

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.